Recordmaand voor Bellewaerde

De eerste zomermaand was een succes voor Bellewaerde. Het pretpark mocht al haast vijftien procent meer bezoekers verwelkomen dan in juli 2013. We merken ook dat de reality-reeks op Vier mensen naar ons park brengt. Zegt Woordvoerder Kristof Louagie. 2013 was al een succesjaar..


De eerste zomermaand was een succes voor Bellewaerde. Het pretpark mocht al haast vijftien procent meer bezoekers verwelkomen dan in juli 2013. We merken ook dat de reality-reeks op Vier mensen naar ons park brengt. Zegt Woordvoerder Kristof Louagie.

 

2013 was al een succesjaar voor Bellewaerde maar dit jaar doet het pretpark het nog beter. De eerste zomermaand is voor ons zeker een positief verhaal. zegt woordvoerder Kristof Louagie. De opkomst is natuurlijk erg weersgevoelig. Op regenachtige dagen is het rustiger in het park, maar op zonnige dagen wordt  dat meer dan goedgemaakt met een grote massa bezoekers. In de maand Juli alleen al kregen we tien tot vijftien procent meer bezoekers over de vloer dan in dezelfde periode vorig jaar. Over het hele seizoen, vanaf de opening in de paasvakantie, steeg het bezoekersaantal zelfs met twintig procent.


Zomernocturnes

Ook de eerste twee zomernocturnes brachten heel wat bezoekers op de been. De extra animatie die op deze speciale dagen is voorzien, valt bijzonder goed in de smaak. Vooral de steltlopers maken indruk. Maar ook de vuurshow is iets waar heel wat van onze bezoekers naar komen kijken. We hopen alvast dat ook voor de drie zomernocturnes die nog op de planning staan het mooi weer zal zijn, klinkt het nog.

 

Ook de realityreeks "De Wereld van Bellewaerde" rond het pretpark die in de maand juni te zien was op de televisiezender Vier heeft zijn effect niet gemist. Het valt zeker op dat heel wat mensen de verzorgers herkennen en ook anderen die vaak in beeld zijn gekomen. Die mensen worden ook aangesproken op de reeks. Veel mensen geven ook aan dat ze de reeks gevolgd hebben, wat natuurlijk heel leuk is. Dankzij het televisieprogramma hebben een aantal bezoekers de weg naar ons pretpark gevonden. We kunnen dus zeker stellen dat de reeks eeb succes is geweest voor ons. Weet Louagie

 

Media-Aandacht

Voor de verzorgers is de extra aabdacht geen probleem. Zij zijn wel wat media-aandacht gewoon. Als er iets is met de dieren, komen zij al snel eens in beeld en daar kunnen ze ondertussen goed mee omgaan. Voor hen is het ook leuk dat de mensen nu misschien nog beter begrijpen wat hun job inhoudt. Het is ook een goede samenwerking geweest met het productiehuis, kortom: een positief verhaal over de hele lijn. Nu is het natuurlijk hopen dat de zon ook tijdens de tweede maand van de zomervakantie van de partij is om het succesverhaal verder te zetten.


Bron: Bellewaerde, Hln

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Ryan Daele (woensdag, 06 augustus 2014 19:31)

  Mooi weer? Het is de slechtste zomer ooit xD Plopsa heeft een slecht jaar zelfs

 • #2

  Michael Debacker (woensdag, 06 augustus 2014 19:32)

  Hoe flikken ze dat toch altijd in Bellewaerde? Zoveel bezoekers? :p Geen nieuwe attracties, in tegendeel! Er verdwijnen er steeds! :p

 • #3

  Ryan Daele (woensdag, 06 augustus 2014 19:33)

  Idd xD