Personeelslid mishandeld in Toverland

Een 19-jarige medewerker van attractiepark Toverland uit Sevenum zit thuis nadat hij zondagmiddag werd mishandeld door een 29-jarige man uit Ouddorp. Het personeelslid heeft een stuk van een tand afgebroken en waarschijnlijk een gekneusde neus. De medewerker van Toverland kwam...


Een 19-jarige medewerker van attractiepark Toverland uit Sevenum zit thuis nadat hij zondagmiddag werd mishandeld door een 29-jarige man uit Ouddorp. Het personeelslid heeft een stuk van een tand afgebroken en waarschijnlijk een gekneusde neus.

 

De medewerker van Toverland kwam in aanvaring met de bezoeker nadat diegene boos werd omdat zijn zoontje bij een attractie opnieuw in de rij moest aansluiten. Het ging om treintjes die op een parcours rijden. Bij drukte vraagt het park kinderen na één rondje opnieuw in de rij te gaan staan, zodat anderen ook aan de beurt komen.

De man is na het incident door de politie gehoord. Daarna is hem verzocht het park te verlaten. Volgens Toverland heeft het personeelslid vooralsnog geen aangifte gedaan. Het attractiepark wil eerst afwachten hoe de politie de zaak afhandelt, voordat de man een eventueel parkverbod krijgt opgelegd.

Een mishandeling zoals zondag is in Toverland zeer uitzonderlijk, zegt een woordvoerder. Volgens haar hebben diverse omstanders zich bij het park gemeld als getuige.


Bron: Limburger

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    jkmg (vrijdag, 21 november 2014 23:55)

    y§§