Temperatuur bepaalt de Toegangsprijs

De weersvoorspellingen zien er weer niet rooskleurig uit, daarom daagt Walibi Belgium zowel het weer als de bezoekers uit met haar nationale “Neen!”- campagne. Walibi lanceert daarbij een online ticket Neen! dat op visie op het weer zal omgooien. Het weer, en dan meer bepaald...


De weersvoorspellingen zien er weer niet rooskleurig uit, daarom daagt Walibi Belgium zowel het weer als de bezoekers uit met haar nationale “Neen!”- campagne.

Walibi lanceert daarbij een online ticket "Neen!" dat de visie op het weer zal omgooien. Het weer, en dan meer bepaald de temperatuur, zal vanaf heden alleen maar één ding mogen bepalen… de toegangsprijs op de dag van het bezoek. Aan alle meteorologen in spe, welke dag tot het einde van de zomervakantie, zal het goedkoopste uitkomen?

Via de website walibi.be kan men online de "meteo tickets" aan €5 bestellen. Deze moeten uitgeprint worden, en meegebracht worden naar het park. Kies een datum van jouw bezoek (minstens 3 dagen op voorhand). Begeef je vanaf 11u00 naar het park op de dag van het bezoek en betaal het resterende bedrag aan de kassa; het resterende bedrag komt overeen met de temperatuur om 10u00 op de dag van jouw bezoek. Voorbeeld, als het zoals vandaag 15° is om 10u00 volgens Yahoo! The weather channel (TWC), dan komt een dagje plezier uit aan 20€.

Jean-Christophe Parent, Directeur Generaal van Walibi, licht alvast toe: "De nationale « Neen ! aan het slechte weer » campagne is misschien gedurfd. Maar we gaan met plezier de uitdaging aan om de dosis fun, sensaties en familie-momenten van deze zomer te garanderen. De bedoeling is vooral om het gevoel rond het weer om te gooien, om er een spel van te maken met de bezoekers. Ziet de dag er niet zonnig uit… dan wordt het des te meer plezant aan de ingang ! Deze meteo-actie is enkel geldig van 12 augustus 2014 tot 31 augustus 2014 bij aankoop van het hieronder voorziene Walibi toegangsticket, minstens 3 dagen vor uw bezoek. De hoeveelheid neerslag heeft geen impact op de prijs, enkel de temperatuur. 

Het online ticket aan 5€ moet u afdrukken en aan de kassa voorleggen.

Ontdek Walibi Belgium:


Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Laurens Deblock (woensdag, 13 augustus 2014 16:07)

  Zondag wordt het 18°c tickets kopen aan 23 euro per stuk!!! XD

 • #2

  Goossens David (woensdag, 13 augustus 2014 17:20)

  ik heb 69€ betaald voor een golden pas
  walibi belgium 32€ , walibi holland 64€ , bellewaerde 84€
  aqualibi 102€ dus kheb al aardig wa winst gedaan :p

 • #3

  Goossens David (donderdag, 14 augustus 2014 17:23)

  jah en aqualibi kan je ook in de zomer en begin volgend jaar doen dus als we ze volgend jaar nog allemaal 1x bezoeken doen we ong 150€ winst