Bevestigt: Nieuw Subtropisch Zwembad 2015

Op een doodnormale weekdag heeft Attractiepark Slagharen de komst van een nieuw overdekt subtropisch zwemparadijs bevestigd. In een regionaal tijdschrift geeft marketingmanager Niels Dijkstra toe dat er gewerkt wordt aan 'een zwembad dat zijn weerga niet kent'. "Over het...


Op een doodnormale weekdag heeft Attractiepark Slagharen de komst van een nieuw overdekt subtropisch zwemparadijs bevestigd. In een regionaal tijdschrift geeft marketingmanager Niels Dijkstra toe dat er gewerkt wordt aan 'een zwembad dat zijn weerga niet kent'. "Over het hoe en wat wil ik verder nog niet uitweiden, maar het wordt een fantastisch belevingsbad, dat in seizoen 2015 feestelijk in gebruik genomen gaat worden."Daaruit blijkt dat de opening van het complex is uitgesteld. Eerder sprak directrice Angelique Klar van een opening op 1 december 2014. Pretparkfansite.be had de komst van het subtropische bad drie maanden geleden al aangekondigd.

Nieuwsbericht Mei 2014

Het oude zwembad van Attractiepark Slagharen wordt volgend jaar vervangen door een enorm subtropisch zwemparadijs met glijbanen en andere waterattracties. Dat kon Looopings als eerste melden op basis van verschillende betrouwbare bronnen. Het nieuwe complex wordt ruim vier keer zo groot als het huidige gebouw en zal in de loop van volgend jaar opengaan. Met de grootschalige verbouwing hoopt Slagharen de concurrentie aan te kunnen gaan met omliggende bungalowparken als Center Parcs De Huttenheugte, dat slechts 15 kilometer verderop ligt. Het pretpark kondigde eerder een grote overdekte hal met attracties aan. Nu blijkt dat het nieuwe zwemparadijs daarvoor in de plaats komt. 


Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Goossens David (donderdag, 14 augustus 2014 22:19)

    ik denk dat ik eerder uitkijk naar het gigantiche zwembad paradijs van europa park :)