Halloween in Toverland 2014

Ook dit jaar pakt Toverland flink uit tijdens Halloween. Na vier succesvolle Halloween Nights in 2013 zijn er dit jaar maar liefst zes Halloween Nights! Tijdens de Halloween Nights is het park in handen van vele angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: de bezoekers de stuipen op het lijf jagen...


Ook dit jaar pakt Toverland flink uit tijdens Halloween. Na vier succesvolle Halloween Nights in 2013 zijn er dit jaar maar liefst zes Halloween Nights! Tijdens de Halloween Nights is het park in handen van vele angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: de bezoekers de stuipen op het lijf jagen! 

 

De hel breekt los tijdens de Halloween Nights

Op 17, 18, 24, 25, 31 oktober en 1 november breekt vanaf 19:00 uur de hel los in Toverland tijdens de Halloween Nights. Het park is tijdens deze zes avonden geopend tot 23:00 uur. Op die avonden wordt iedereen belaagd door zombies, mummies en kwaadaardige Dwervels. Het park is opgedeeld in verschillende scarezones met bijpassende thematisering, muziek en angstaanjagende figuren. Zo nemen in de DesTroy Zone, de weer tot leven gekomen Troy strijders al marcherend de macht over. Nieuw dit jaar is het Labyrinth of Hell, een doolhof waarbij de weg terug geen optie is! Ook nieuw is de Zombie Zone. Daar hebben zombies Villa Fiasco overgenomen, en zij dulden geen ongewenste bezoekers. Kijk op www.toverland.nl/halloween voor het uitgebreide programma en een beschrijving van de verschillende scarezones.

 

‘Bepaal je eigen angst met de Halloween Toverstaf’ 

Speciaal voor alle angsthazen heeft Toverland een speciale Halloween Toverstaf. Wordt het je allemaal teveel, houd je staf dan recht voor je, ontsteek het licht en zie daar… alle mummies en zombies druipen af. 

 

Happy Halloween

Voor iedereen zonder stalen zenuwen organiseert Toverland van vrijdag 17 oktober t.e.m. zondag 2 november Happy Halloween. Kinderen kunnen heksen en tovenaars ontmoeten op het gezellige en griezelige heksenplein in de Hex Relax area of dwalen in het Happy Halloween doolhof. 

 

Gruwelijke vroegboekkorting

Voor iedereen die het aandurft heeft Attractiepark Toverland een gruwelijke vroegboekkorting. Tickets zijn te bestellen met €5,- korting op de reguliere entreeprijs. Ben er wel snel bij, want deze actie is slechts tijdelijk! Ga voor tickets en info naar: www.toverland.nl/halloween

 

 

Opgelet! Het is bezoekers niet toegestaan om zich te verkleden, schminken en/of met een masker het park te betreden.


Bron: Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 0