Expedition GeForce beste Europese achtbaan

De achtbaan "BigFM Expedition GeForce" in het Duitse Plopsa-park: Holiday Park, Is tijdens de prestigieuze 'Golden Ticket Awards' voor de dertiende keer op rij verkozen tot beste stalen achtbaan van Europa! De Golden Ticket Awards worden elk jaar uitgereikt door het Amerikaanse tijdschrift ‘Amusement Today’. Dit jaar werden de awards uitgereikt...


De achtbaan "Expedition GeForce" in het Duitse Plopsa-park Holiday Park, Is tijdens de prestigieuze 'Golden Ticket Awards' voor de dertiende keer op rij verkozen tot beste stalen achtbaan van Europa! De Golden Ticket Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Amerikaanse tijdschrift ‘Amusement Today’. Dit jaar werden de awards uitgereikt in San Diego California (USA).

De proffesionele vakjury roept 'Expedition GeForce' opnieuw uit tot de absolute nummer één van Europa! Sinds de opening in 2001. De nummers 1 en 2 zijn beide Amerikaanse banen, waardoor GeForce voor het dertiende jaar op rij gekozen is tot de beste Europese baan.

Wereldwijde ranking

In de wereldwijde ranking kreeg de plopsa-achtbaan, net zoals het voorbije jaar, de derde plaats toegekend. Het is dus ontegensprekelijk een succesverhaal! “We zijn erg trots met dit knappe resultaat.”, zegt CEO Steve Van den Kerkhof. “Het is bijzonder dat de achtbaan voor de dertiende keer werd verkozen tot de beste stalen achtbaan van Europa. Dit is voor ons het duidelijk signaal om verder te investeren in attracties voor zowel jong als oud. Onze nieuwste investering, de sensationele achtbaan Sky Scream is hiervan een mooi bewijs.”

Eerder dit jaar werd de stalen reus in de Mitch Hawkers Steel Roller Coaster Poll verkozen tot de beste achtbaan ter wereld. Expedition GeForce opende de deuren in 2001 en is een achtbaan van attractiebouwer Intamin. De achtbaantrein raast met bijna 120 km/u over een traject van 1,2 km. Een ritje op bigFM Expedition GeForce duurt iets meer dan 1 minuut.

Expedition GeForce Onride:


Bron: Plopsa.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Nathan (maandag, 08 september 2014 18:05)

  Mss toch maar is richting Holiday park gaan... :)

 • #2

  Lander Smits (maandag, 08 september 2014 18:07)

  Fuck plopsa
  Tyfoon in bobbejaanland is vele plezanter

 • #3

  Goossens David (maandag, 08 september 2014 18:09)

  lol gij zijt nog nooit in een pretpark geweest zeker anders zoude zo iets ni zeggen :p

 • #4

  Sarah Dockx (maandag, 08 september 2014 18:51)

  Is ook goed