Plopsaland en PlopsaCoo zaterdag uitverkocht!

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo zijn afgehuurd op zondag 14 september 2014. Beide Plopsa-parken zijn die dag niet toegankelijk voor het grote publiek.

Uitzonderlijk is Plopsa Coo ook afgehuurd op zaterdag 20 september en Plopsaland De Panne op zaterdag...


Plopsaland De Panne en Plopsa Coo zijn afgehuurd op zondag 14 september 2014. Beide Plopsa-parken zijn die dag niet toegankelijk voor het grote publiek.

Uitzonderlijk is Plopsa Coo ook afgehuurd op zaterdag 20 september en Plopsaland De Panne op zaterdag 28 september 2014. Op deze data zijn beide parken niet toegankelijk voor bezoekers.

 

Plopsa-fans hebben echter de gelegenheid om hun favoriete parken op alle andere dagen te bezoeken. Zo opent Plopsa Coo elk weekend haar deuren tot en met 2 november 2014. Afzakken naar Plopsaland de Panne kan dan weer elke woensdag en in het weekend. Wie gedurende de vakantieperiode zin heeft in een dagje Plopsa-plezier, kan in de herfstvakantie terecht in Plopsa Coo. Plopsaland De Panne verwelkomt iedereen niet alleen in de herfstvakantie, maar ook in de kerstperiode. En dat alle dagen!

 

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden

Ook de indoorparken houden hun deuren open. In beide parken kunnen bezoekers, zowel op weekdagen als in het weekend, terecht voor een dag vol Plopsa-kriebels!

 

Wie een overzicht wil van de openingsuren en –dagen van alle parken, kan terecht op plopsa.be. Daar vind je ook alle informatie omtrent shows & events.


Bron: Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 0