Nieuw spookhuis Asylum uitgelekt op website

Halloween komt eraan en iedereen is benieuwd naar wat Walibi dit jaar zal doen. Wij merkten een aantal nieuwigheden op via hun website. Eerder was al bekend dat er dit jaar een nieuw spookhuis zou komen, maar hoe dit huis zou gaan heten, waar het zich zal bevinden, en wat...


Halloween komt eraan en iedereen is benieuwd naar wat Walibi dit jaar zal doen. Wij merkten een aantal nieuwigheden op via hun website.

 

Eerder was al bekend dat er dit jaar een nieuw spookhuis zou komen, maar hoe dit huis zou gaan heten, waar het zich zal bevinden, en wat het concept exact is, is nog niet bekend. Vandaag merkten we op de website van Walibi dat er reeds wat informatie te vinden is. Het eerste dat opvalt is de naam van het nieuwe spookhuis: "Asylum". Ook zien we dat Insomnia verdwenen is, en op deze manier weten we meteen wat de locatie van het nieuwe huis zal zijn.

 

Wat we ook zien is een nieuw personage. Aan de titel van het bestand kunnen we zijn naam "Igor" afleiden. Van look heeft hij iets weg van Professor Mortis (Walibi Holland), maar dan met vampierentanden. We veronderstellen dat hij de link zal zijn naar het hele vampieren-concept.

 

Verder zien we ook dat "Zombie River" ook een nieuwe naam krijgt: "Toxic River".

Het is niet de eerste keer dat Walibi informatie lekt via hun website, vorig jaar is dit ook voorgevallen met het nieuwe huis "Villa 13".

Voor het volledige verhaal zullen we nog even moeten wachten op een officieel bericht.

 

UPDATE (18.00 uur): Het spookhuis is weer van de pagina verdwenen. Wellicht was het niet de bedoeling dat dit reeds online stond.


Bron: Walibiband.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 0