Mega Mindy Boevendagen in Plopsaland

Mega Mindy-fans kunnen hun heldin in levende lijve bewonderen tijdens de Mega Mindy Boevendagen. Tijdens de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 oktober 2014 komt Mega Mindy immers naar Plopsaland De Panne om er samen met alle bezoekers boeven achterna te zitten...


Mega Mindy-fans kunnen hun heldin in levende lijve bewonderen tijdens de Mega Mindy Boevendagen. Tijdens de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 oktober 2014 komt Mega Mindy immers naar Plopsaland De Panne om er samen met alle bezoekers boeven achterna te zitten.

 Plopsaland De Panne wordt tijdens de Mega Mindy Boevendagen geteisterd door een boevenbende. Gelukkig is Mega Mindy telkens van de partij. Tijdens dit interactief evenement neemt zij bezoekers mee op een heus avontuur en trekt ze samen met hen ten strijde tegen de boeven in het park.  Een leuke dag vol spanning en avontuur gegarandeerd!

“Omdat er veel vraag naar was, hebben we de Mega Mindy Boevendagen terug in het leven geroepen.”, vertelt parkmanager Wim Wauters. “De bezoekers komen in een spannend verhaal terecht waar ze zelf deel van uitmaken. Tijdens de dag is er veel leuke animatie met als apotheose de Mega Mindy Show." Deze show vindt plaats omstreeks 16.30 uur op de Kiosk op het Dorpsplein. Daarnaast is er de hele dag animatie in het park met boeven en politieagenten.

 

Boevendagen Plopsa Indoor

Mega Mindy-fans die er op 11, 12, 18 & 19 oktober niet bij kunnen zijn in Plopsaland De Panne, kunnen hun heldin ook ontmoeten tijdens de Mega Mindy Boevendagen in Plopsa Indoor Hasselt van 27 t.e.m. 31 oktober 2014 en in Plopsa Indoor Coevorden op 15 & 16 november 2014.


Bron: Plopsa - Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 0