Nieuwe Achtbaan Walibi Holland 2016

De handen zijn geschud en de handtekeningen staan op papier. Niets staat de bouw van een nieuwe attractie in Walibi Holland nog in de weg. En alles wijst erop dat we vanaf 2016 in een megacoaster kunnen stappen. Directrice Mascha van Till heeft daarvoor een contract getekend met...


De handen zijn geschud en de handtekeningen staan op papier. Niets staat de bouw van een nieuwe attractie in Walibi Holland nog in de weg. En alles wijst erop dat we vanaf 2016 in een megacoaster kunnen stappen. 

Directrice Mascha van Till heeft daarvoor een contract getekend met de gevierde Duitse attractiebouwer Mack Rides, meldt ze op Twitter. Ook is intussen bevestigd dat de toevoeging in ieder geval een achtbaan wordt. Geruchten die al maanden de ronde doen, lijken daarmee bevestigd. Fans weten het zeker: Walibi heeft gekozen voor een krachtige mega-achtbaan met meerdere inversies.

Het wordt de zevende achtbaan in het pretpark. Walibi heeft sinds 2002 al wel een megacoaster van een andere fabrikant, Goliath, maar die gaat niet over de kop.

 

Ontdek nog meer nieuwe attracties in België en Nederland!


Bron: MAscha van Till, Pretparkfansite.be, Looopings.nl

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan Gevaert (donderdag, 25 september 2014 20:44)

    Waarom kunnen er nu nooit is grote spectaculaire achtbanen openen in mijn buurt, belgië alleen al?? Zet dan een grote achtbaan in Walibi België want Holland heeft de Goliath al! Verder snap ik de keuze ook niet erg goed, weer een spectaculaire achtbaan?! Walibi bestaat bijna alleen maar uit achtbanen tegenwoordig, en ze hebben er al veel met inversies, ze zouden beter wat investeren in echte familieattracties. Van mij mogen ze die achtbaan zetten in de plaats van de Condor, anders wordt het echt gewoon te veel, maar ja, ik ga niet zagen, dat Walibi maar veel blijft groeien en zo lang er geïnvesteerd wordt is het goed, ik kijk er naar uit ;)