Halloween Night in Bellewaerde

Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in Bellewaerde. Meer dan 30 Halloween characters jagen je de stuipen op het lijf. En ook de speciaal voor halloween gebouwde haunted houses in het park krijgen een extra horrorsausje over zich heen... Vanaf 22 uur is 


Attracties en Specials

Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in Bellewaerde.

Meer dan 30 Halloween characters jagen je de stuipen op het lijf. En ook de speciaal voor halloween gebouwde haunted houses in het park krijgen een extra horrorsausje over zich heen...

Vanaf 22 uur is het verzamelen geblazen op het Mexicoplein voor de exclusieve final DJ show met fireworks en special effects. Tickets kosten 20 euro, bestel je ze online via de officiële website van Bellewaerde kost het slechts 16 euro.

Kinderen Niet Toegelaten

Bellewaerde KNT (Kinderen Niet Toegelaten), dat is een onvergetelijke avond voor jongeren vanaf 16 jaar en jonge volwassenen.

 

Want het Bellewaerde KNT-label betekent : al het beste van Bellewaerde en nog véél meer. Dj’s, special effects, fireworks… Tot en met nieuwe rides die we speciaal voor deze unieke avond gemaakt hebben ! Afgeraden onder 16 jaar!
Maskers, schmink en verkleedkledij zijn niet toegelaten in het park.


Bron: Bellewaerde - Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 0