Plopsa bekroond met European Star Awards

De prestigieuze European Star Awards worden voor het derde jaar op rij uitgereikt door het magazine Kirmes & Park Revue op basis van de kritische mening van een 32-koppige onafhankelijke vakjury. Hiermee wil men uitzonderlijke prestaties van pretparken onder de aandacht brengen...


De prestigieuze European Star Awards worden voor het derde jaar op rij uitgereikt door het magazine Kirmes & Park Revue op basis van de kritische mening van een 32-koppige onafhankelijke vakjury. Hiermee wil men uitzonderlijke prestaties van pretparken onder de aandacht brengen.

 

Holiday Park

Nadat de ‘Expedition GeForce’ begin deze maand werd uitgeroepen tot de beste stalen achtbaan van Europa bij de Golden Ticket Awards, viel met de uitreiking van de European Star Awards nog een tweede achtbaan in Holiday Park in de prijzen. Het Duitse Plopsa-park oogst namelijk ook succes met zijn indrukwekkende nieuwkomer Sky Scream. Deze spectaculaire launch coaster werd pas in juli 2014 geopend en kaapt meteen de derde plaats weg in de categorie “Europe’s Best New Rides 2014”. De stalen reus katapulteert waaghalzen maar liefst 3 keer de lucht in.


Plopsaland De Panne

Daarnaast mocht ook Plopsaland De Panne, een award in ontvangst nemen voor ‘De Grote Golf’, de gethematiseerde attractie van Wickie de Viking. Deze kreeg een puike derde plaats toegekend binnen de categorie “Europe’s Best Family Rides”. In lijn met deze categorie werd aan Plopsaland De Panne een mooie vijfde plaats toegewezen als “Europe’s Best Family Parks”. “Deze prijzen bevestigen het imago van Plopsaland De Panne als familiepark dat tevens geschikt is voor alle leeftijden.”, aldus Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne.

 

CEO Steve Van den Kerkhof is tevreden met het mooie resultaat dat Plopsa behaalde. “Dit is een bekroning voor ons werk. De Sky Scream is een achtbaan die uniek is in Europa en we zijn dan ook erg blij met deze erkenning. Het is bovendien een hele eer om daarnaast ook nog eens tweemaal in de prijzen te vallen met Plopsaland De Panne!”


Bron: Plopsa-Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Vanhove Claude (zondag, 28 september 2014 10:47)

    mooi