Bellewaerde KNT wordt groot succes!

Het evenement BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 24 oktober 2014 is volledig uitverkocht.  Er zijn geen tickets meer te verkrijgen online noch op de avond zelf aan de kassa van het park.  Het is de eerste maal dat Bellewaerde een exclusieve avondopening voor...


Het evenement BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 24 oktober 2014 is volledig uitverkocht.  Er zijn geen tickets meer te verkrijgen online noch op de avond zelf aan de kassa van het park.  Het is de eerste maal dat Bellewaerde een exclusieve avondopening voor jongeren ouder dan 16 jaar en volwassenen organiseert en het is meteen een gigantisch succes. 

 

Bellewaerde raadt bezoekers die Halloween in Bellewaerde willen beleven aan om tijdens de herfstvakantie van 25 oktober tot en met 2 november te komen.  Het park is elke dag geopend van 10u tot 18u.  Op 25, 26 & 31 oktober en 1 november zijn er Halloween ZoorRror Nocturnes tot 21u met als afsluiter een spetterend vuurwerk.

 

Abonnementen

Beschik je over een Goldenpass en een Bellewaerde Season-pass, dan heb je nog toegang tot dit unieke evenement in Bellewaerde! Hou er wel rekening mee dat het er zeer druk zal worden, Bellewaerde raadt de bezoekers aan een andere dag van Halloween te genieten. Opgelet! Als het maximum aantal bezoekers in het park is bereikt gaan de poorten van het park onheroepelijk dicht in verband met veiligheidsredenen.


Bron: Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Michael Debacker (woensdag, 22 oktober 2014 18:50)

  Geen abonnement en geen tickets :'( Spijtig om dit te moeten missen :(

 • #2

  Robbe (woensdag, 22 oktober 2014 18:59)

  moment van mijn leven gemist, hopelijk zal het er volgend jaar terug zijn !!!

 • #3

  Pretparkfansite.be (woensdag, 22 oktober 2014 19:02)

  Spijtig! Bellewaerde zal het evenement achteraf grondig evalueren, misschien komt er volgend jaar een nieuwe editie en kun je dan iets sneller tickets bestellen? :)

 • #4

  Yannick Germonpré (woensdag, 22 oktober 2014 19:53)

  Je kan altijd nog een golden pass kopen, die is 365 dagen geldig!

 • #5

  Kenneth Verstuyft (woensdag, 22 oktober 2014 21:58)

  Pass houders mogen ook niet binnen