Nieuwe Attractie Plopsaland 2015

Plopsa heeft deze namiddag aan pretparkfansite.be bevestigd dat Plopsaland De Panne een nieuwe attractie "Wave Swinger" zal openen op het kermisplein, die deze winter een grote opknapbeurt zal krijgen. De Nederlandse...


Plopsa heeft deze namiddag aan pretparkfansite.be bevestigd dat Plopsaland De Panne in 2015 een nieuwe attractie: "Wave Swinger" zal openen op het kermisplein, die deze winter een grote opknapbeurt zal krijgen. De Nederlandse attractiebouwer Wooddesign liet al op zijn website weten dat de Plopsa-groep een nieuwe kettingmolen bij hen heeft aangekocht. De K3-Zweefmolen in zowel Plopsa Indoor Hasselt als in Plopsa Indoor Coevorden zijn immers eveneens van de hand van Wooddesign. De pas aangekochte molen biedt plaats aan 42 passagiers en bezit 10 dubbele zitjes.

 

Wooddesign is een Nederlands bedrijf dat zichzelf gespecialiseerd heeft in nostalgische draaimolens en carrousels op maat. Daarnaast bouwt het bedrijf nog een hele reeks andere familieattracties zoals een kinder vrijevaltoren, een mini reuzenrad en een rups. Hoewel het huidige bedrijf pas sinds 1988 bestaat, bouwt en renoveert de familie al drie generaties lang draaimolens. Andere draaimolens van de hand van Wooddesign zijn onder andere die in Dierenpark Amersfoort, Drouwenerzand en Plopsaland De Panne.

K3 Zweefmolen
K3 Zweefmolen

Bron: Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Benjamin (zondag, 23 november 2014 17:16)

  Plopsa blijft me verbazen! Alweer een leuke toevoeging of vervanging :)

 • #2

  Laurens Deblock (zondag, 23 november 2014 17:18)

  Leuk nieuws! :)

 • #3

  Nathan (zondag, 23 november 2014 20:09)

  Leuk dat Plopsaland blijft investeren in onderhoud, zo mogen ze verder doen! :)

 • #4

  Brent Vroemans (zondag, 23 november 2014)

  De theekopjes van wizzi & woppi die veranderen in prinsesia, tegelijkertijd een nieuwe zweefmolen, en een jaar later, 2016 een nieuwe achtbaan, go go go plopsaland de panne! :)

 • #5

  Pretparkfansite.be (zondag, 23 november 2014 20:55)

  Klopt! En tegelijk wordt ook nog eens het kasteelplein opgeknapt :)

 • #6

  Brent Vroemans (zondag, 23 november 2014 21:20)

  Voila, ik wist dat ik nog iets vergeten was (; wel normaal, die investeringen om niet uit de markt gekegeld te worden :)