Winter Kidspark in Walibi Belgium 2015

Na onder andere de Efteling, Plopsaland De Panne en Europa-Park laat nu ook Walibi Belgium weten dat het deze winter geopend is voor publiek. Anders dan bij de eerder genoemde parken betreft het een beperkte opening waarbij Aqualibi geopend is en daarbij ook een beperkt gedeelte...


Na onder andere de EftelingPlopsaland De Panne en Europa-Park laat nu ook Walibi Belgium weten dat het deze winter geopend is voor publiek. Anders dan bij de eerder genoemde parken betreft het een beperkte opening waarbij Aqualibi geopend is en daarbij ook een beperkt gedeelte van het attractiepark zelf. Daarnaast komt ook de Sint op bezoek in Aqualibi  op 29 en 30 november en op 6 en 7 december. Walibi Belgium beloofd alvast heel wat lekkers en verassingen voor de kinderen.

Het Winter KidsPark, zoals het attractiegedeelte deze winter door het leven gaat, zal vooral bestaan uit een vijftal kinderattracties die het park voor de gelegenheid naar de ingangszone verplaatst heeft. Verwacht dus geen ritje te kunnen maken in de WeerwolfPsyké Underground of Calamity Mine. Het Winter KidsPark moet dan ook vooral een uitbreiding zijn op het, bijna, permanent geopende waterpark Aqualibi. De attracties zijn open op elke zaterdag en zondag van november en december en tijdens de kerstvakantie van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Wie Aqualibi deze winter bezoekt heeft daarbij echter niet automatisch toegang tot het Winter KidsPark, beide parken dienen namelijk apart betaald te worden. Het mini-attractiepark is volledig gratis voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, wie jonger is mag binnen voor 5 euro aan de kassa of 3 euro online. Wie deze winter Aqualibi bezoekt kan dat tussen 29 november 2014 en 4 januari 2015 echter wel tegen kindertarief wanneer ze de actiecode AQUAZEN aan de kassa of de webshop gebruiken.


Bron: Walibi - Parkspot - Pretparkfansite.be

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (vrijdag, 28 november 2014 19:47)

    Leuk voor de kinderen, de eerste stap naar een winteropening zeker eh ;) hopelijk gaan die ritjes in Weerwolf, Psyké Underground en Calamity mine binnen enkele jaren wel door :)