Acteurs in wachtrij nieuwe attractie

Bobbejaanland zal zoals eerder aangekondigd een nieuwe en unieke attractie openen in 2015. Een rit in de attractie "The Forbidden Caves" zou volgens CEO Roland Kleve ongeveer zo'n 10 minuten bedragen. Deze nieuwigheid gaat niet enkel en alleen om de adrenaline! Het is ook nog veel meer...


Acteurs 

Bobbejaanland zal zoals eerder aangekondigd een nieuwe en unieke attractie openen in 2015. Een rit in de attractie "The Forbidden Caves" zou volgens CEO Roland Kleve ongeveer zo'n 10 minuten bedragen. Deze nieuwigheid gaat niet enkel en alleen om de adrenaline! Het is ook nog veel meer: het gaat ook om ontdekking, interactie en verassing. De rit zal goed gethematiseerd worden, maar we zullen ook acteurs in de wachtrijen plaatsen, zodat de bezoekers alvast in de juiste stemming komen alvorens ze de attractie betreden...

Bobbejaanland investeert 5 miljoen euro in de bouw van een nieuwe "Belevingstunnel. Roland Kleve, directeur van het Plezantste Land, licht alvast een tipje van de sluier:  “We hebben lang nagedacht over welke ride we zouden bouwen. Uit onderzoek bleek dat onze bezoekers niet echt zitten te wachten op een nieuwe coaster, integendeel.  Het wordt dan ook een heel ander type attractie dan het bestaande aanbod in Bobbejaanland. Een attractie die ook een breder publiek aanspreekt. We investeren 5 miljoen euro in de bouw van een zogenaamde immersive tunnel. Letterlijk betekent dit tunnel waarin je ondergedompeld wordt. Op een oppervlakte van 1.500 m² creëren we een compleet nieuwe wereld, waar we onze bezoekers mee naartoe nemen.

Tijdens een jeepsafari door de jungle belanden bezoekers plots in een ondergrondse wereld met grotten en mijnschachten die bewaakt worden door exotische monsters. Dankzij moderne film- en animatietechnieken is de bezoeker niet alleen toeschouwer, maar wordt hij zelf letterlijk deel van het verhaal. In een immersive tunnel is de lijn tussen feit en fictie bijzonder dun, waardoor bezoekers de attractie beleven met al hun zintuigen.


Bron: Bobbejaanland, Blooloopcom

Delen:


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Bert (zaterdag, 06 december 2014 20:22)

    Acteurs in een wachtrij van Bobbejaanland?? Dit is leuk nieuws, en een leuke toevoeging :) Hopelijk is de thematisering ook van goeie kwaliteit..

  • #2

    Nathan - N8N Rides (zondag, 07 december 2014 12:29)

    Leuk, ze kondigen het toch nog redelijk groot en goed aan. Hopelijk is het wat we verwachten en krijgt Bbj er een topattractie bij, want ze hebben echt nood aan goed gethemde attracties :)