De Vleermuis blijft toch in De Panne

Plopsaland De Panne was tot voor kort op zoek naar een nieuwe locatie voor de veertien jaar oude hangende kinderachtbaan De Vleermuis. Plopsa bekeek de afgelopen maanden verschillende opties, ofwel bleef "De Vleermuis" in Plopsaland De Panne, of verhuisde de achtbaan naar...


Plopsaland De Panne was tot voor kort op zoek naar een nieuwe locatie voor de veertien jaar oude hangende kinderachtbaan De Vleermuis. Plopsa bekeek de afgelopen maanden verschillende opties, ofwel bleef "De Vleermuis" in Plopsaland De Panne, of verhuisde de achtbaan naar Plopsa Coo of Plopsa Indoor Coevorden. Onlangs liet Steve via een interview met Themeparkfreaks weten dat de achtbaan De Vleermuis in Plopsaland DePanne blijft. In de huidige toekomstplannen blijft deze ook op dezelfde locatie staan. 

 

Nieuwe grote attractie 2016

Ondertussen is al meer dan één jaar officieel bekend dat Plopsaland in 2016 een nieuwe grote attractie zal openen. Deze nieuwe attractie uit Amerika zal dus niet in de plaats komen te staan van De Vleermuis. Welke attractie het wordt en waar deze komt te staan wordt heel binnenkort bekend gemaakt. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de contracten voor de attractie. Ten laatste midden januari 2015 krijgen we de eerste informatie, aldus Plopsa. 

Geruchten over Houten Achtbaan
Parkspot.eu

Bron: Themeparkparkfreaks.eu - Pretparkfansite.be


Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Elise Vandam (zondag, 07 december 2014 18:57)

  Als er "super grote" nieuwe attractie komt in 2016... Waar moet deze dan komen te staan, als de vleermuis blijft staan? :) Gaan ze het park ergens verder uitbreiden??

 • #2

  Thor (zondag, 07 december 2014 19:18)

  Ziet er steeds meer naar uit dat ze de huidige parking zullen gebruiken om de nieuwe grote attractie te plaatsen... Ook in 2018 zal er een nieuwe grote attractie openen, dus sowieso zullen ze hun oppervlakte moeten uitbreiden in de toekomst..

 • #3

  Willy Vandendriessche (zondag, 07 december 2014 20:32)

  Woodie :)

 • #4

  Nathan Gevaert (zondag, 07 december 2014 20:48)

  Laat ons hopen ;)

 • #5

  Nathan - N8N Rides (zondag, 07 december 2014 20:58)

  Ik weet niet echt of ik er blij mee moet zijn, had het liever in Plopsa Coo zien komen, want de attractie heeft niks capaciteit. Vraag me wel af waar ze hun grote nieuwe attractie van 2016 nu zullen zetten... We will see :)

 • #6

  Suzanne Langens (zondag, 07 december 2014 21:41)

  Gelukkig blijft de vleermuis! Meiden mogen er net in en vinden hem geweldig ;)

 • #7

  Pretparkfansite.be (zondag, 07 december 2014 21:47)

  @Suzanne Langens, binnenkort een nieuwe grote attractie erbij.. Wat mag er volgens jou nog aan het attractieaanbod toegevoegd worden? :)

 • #8

  dsrgggbhfgnv (vrijdag, 03 april 2015 22:08)

  leuk dat de vleermuis blijft joepie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!