Woudracer wordt gesloopt

Op 28 maart 2015 start het nieuwe zomerseizoen van Toverland. Voor het nieuwe seizoen opent het park een nieuwe Bobbaan. De eerste voorbereidingen werden onlangs getroffen, nu ze aan de sloop van de Woudracer zijn begonnen. De grote bocht in Magic Forest komt niet meer terug in de huidige lay-out. De naam Woudracer keert... 


Op 28 maart 2015 start het nieuwe zomerseizoen van Toverland. Voor het nieuwe seizoen opent het park een nieuwe Bobbaan. De eerste voorbereidingen werden onlangs getroffen, nu ze aan de sloop van de Woudracer zijn begonnen. 

 

De grote bocht in Magic Forest komt niet meer terug in de huidige lay-out. De naam Woudracer keert ook niet meer terug. De nieuwe Bobbaan krijgt dus ook een nieuwe naam, deze naam zal in het voorjaar bekend gemaakt worden.

 

Ook de wachtrij zal worden aangepakt, al betekend dat niet dat de extreem lange wachtrijen tot het verleden zullen behoren! Daarvoor is de capaciteit voor een bobsleebaan nu eenmaal te laag. "Door te kiezen voor een nieuwe Bob, accepteren we dat die wachtrij een probleem zal blijven".

Tvlfansite.nl
Tvlfansite.nl

Bron: Tvlfansite.nl - Pretparkfansite.be


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (dinsdag, 09 december 2014 19:37)

    Zet dan een volledig nieuwe attractie in plaats van een Bob! Of doe het zoals de Efteling! Maar ja, ik ben blij dat ze hun klassiekers opknappen en ze niet aan hun lot overlaten :)