Nieuwe Dive Coaster krijgt 2 voorshows

De Efteling laat geen kans onbenut om te zorgen dat een ritje in achtbaan Baron 1898 veel meer wordt dan een snelle adrenalinekick. De nieuwe dive coaster krijgt niet één maar twee voorshows. Anonieme medewerkers van het pretpark hebben dat bevestigd aan Looopings. Net als.......


De Efteling laat geen kans onbenut om te zorgen dat een ritje in achtbaan Baron 1898 veel meer wordt dan een snelle adrenalinekick. De nieuwe dive coaster krijgt niet één maar twee voorshows. 

Anonieme medewerkers van het pretpark hebben dat bevestigd. Net als in Villa Volta worden bezoekers door twee aparte kamers geleid, waar het mysterieuze verhaal achter de attractie uitgebeeld zal worden. Maar in tegenstelling tot in Villa Volta zullen gasten hier niet worden opgezadeld met een ellenlange vertelling.

Het verhaal, dat gaat over een gierige mijnbaron en boze geesten, moet ook voor buitenlanders begrijpelijk zijn. Daarom zal er in beide voorshows niet of nauwelijks gesproken worden. De shows duren elk minimaal twee minuten. Toeschouwers staan straks oog in oog met de baron zelf, Gustave Hooghmoed. 


Ontdek nog veel meer over deze nieuwe achtbaan!

Eftelingfan
Eftelingfan

Bron: Looopings

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Nathan - N8N Rides (zaterdag, 13 december 2014 21:39)

    Leuk, zo wordt je echt helemaal mee in het verhaal gezogen en blijft het idd niet gewoon bij een adrenalinekick. Hopelijk worden de voorshows nu nog wat interessant maar ik denk dat we van de Efteling wel kwaliteit gaan krijgen :)

  • #2

    Bas (zaterdag, 13 december 2014 21:47)

    Mooi nieuws dit! Zal je in de juiste sfeer brengen vooraleer je de attractie betreed. Zolang de voorshow beperkt blijft tot enkele minuten vind ik het super voor een achtbaan :)