Nieuw logo voor Baron 1898

Volgend jaar opent het Nederlandse pretpark "De Efteling" een nieuwe achtbaan: Baron 1898. Deze attractie krijgt waarschijnlijk dit als nieuwe logo. Het aangepaste logo, is sinds vandaag te bewonderen op zeilen waarmee de bouwplaats is afgespannen. Op het logo staat het station...


Volgend jaar opent het Nederlandse pretpark "De Efteling" een nieuwe achtbaan: Baron 1898. Deze attractie krijgt waarschijnlijk dit als nieuwe logo. Het aangepaste logo, is sinds vandaag te bewonderen op zeilen waarmee de bouwplaats is afgespannen. Op het logo staat het station, de lifthill en de verticale drop afgebeeld. 

 

Als de bouw geen extreme problemen kent, zal de allereerste Dive-Coaster van de benelux openen in de zomer van 2015. De échte eftelingfans zien het nieuwe logo al op de T-shirts, mokken, en sluitelhangers pronken in de toekomstige souvenir winkel nabij deze nieuwe achtbaan. Mocht de Efteling inderdaad beslissen om het logo daarvoor te gebruiken, dan zal de merchandising waarschijnlijk goed verkopen. Veel fans hebben op social media al laten weten dat ze dolgraag een souvenirtje met het nieuwe symbool in huis zouden halen.

 

Alle informatie over deze nieuwe Dive-Coaster vind je HIER!

@Mennoo_
@Mennoo_

Bron: Pretparkfansite


Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Claude Lieven (maandag, 15 december 2014 20:09)

  mooi

 • #2

  Seppe (maandag, 15 december 2014 20:13)

  Mooi logo, zal inderdaad mooi staan op T-shirts etc.. Ben benieuwd naar de attractie zelf!! :)

 • #3

  Tom Verschraegen (maandag, 15 december 2014 21:19)

  Ga morgen eens de bouwzaamheden gaan bekijken.

 • #4

  Nathan - N8N Rides (dinsdag, 16 december 2014 12:17)

  Ziet er goed uit :)