Grote attracties in Disneyland Paris langdurig gesloten

De komende jaren worden grote attracties in Disneyland Parijs langdurig gesloten omwille van grote onderhoudsbeurten. Hieronder sommen we de opvallendste en langdurige renovaties van Disneyland voor je op. Deze populaire achtbaan sluit 6 maanden de deuren vanaf...


De komende jaren worden meerdere grote attracties en achtbanen in Disneyland Parijs langdurig gesloten omwille van grote onderhoudsbeurten. Hieronder sommen we de opvallendste en langdurige renovaties van Disneyland voor je op.

 

Space Mountain

Deze populaire achtbaan sluit 6 maanden de deuren vanaf begin 2015. Tijdens deze renovatie wordt de achtbaan voorzien van nieuwe treinen, en worden er nieuwe showelementen toegevoegd. Space Mountain bestaat in 2015 twintig jaar. Ook het nabijgelegen fastfoodrestaurant Café Hyperion en de theaterzaal Videopolis worden volgend jaar opgeknapt.

Space Mountain
Space Mountain

It's a Small World

Na de Space Mountain, krijgt ook  It's a Small World een grote onderhoudsbeurt. Ook deze attractie wordt 6 maanden gesloten voor publiek. Van midden 2015 tot 2016. Wat er allemaal onderhanden wordt genomen is nog onduidelijk.

 

Star Tours

Van Midden 2015 tot 2016 is ook Star Tours 6 maanden gesloten voor de bezoekers. Deze attractie wordt geüpgraded van Star Tours naar Star Tours 3D - The Adventures Continue.

 

Big Thunder Mountain

Ook de uiterst populaire achtbaan Big Thunder Mountain krijgt een grote renovatie. Deze attractie wordt 12 maanden gesloten voor onderhoud, van begin 2016 tot het begin van 2017. Tijdens de renovatiewerken wordt er extra aandacht gegeven aan de capaciteit van de attractie. Er zijn geruchten dat er ook een interactieve wachtrij wordt geïnstalleerd. 

Big Thunder Mountain
Big Thunder Mountain

Bron: independentguidebooks

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Laurens Deblock (zondag, 21 december 2014 13:13)

  Altijd maar uitstellen, en nu alles in één keer willen opknappen :p

 • #2

  Goossens David (zondag, 21 december 2014 18:14)

  vreemd dat grote parken zoals europapark hier NOOIT last van hebben :p

 • #3

  brentjeuvroemi (dinsdag, 23 december 2014 20:12)

  altijd negatief zijn over disneyland paris, ik ben net terug sinds deze nacht, het waren weer 3 fantastische dagen, bij mij moet er niks veranderen maar alles is welkom

 • #4

  milan (donderdag, 01 januari 2015 18:07)

  De karretjes van de SM mochten toch wel veranderd worden

 • #5

  Steve (vrijdag, 13 februari 2015 22:21)

  Wij vertrekken morgen...
  EN we zijn gelukkig als ... er niet teveel volk is en het mooi weer is.
  Space Montain... we kennen het van buiten dus vernieuwing is perfect.