Walibi Belgium sluit de deuren door sneeuwval

Spijtig genoeg niet op kerst zelf, maar een paar dagen later valt er sneeuw over de lage landen. Voor sommigen betekend dit de hel (op de weg bijvoorbeeld), terwijl dit voor anderen gelijk staat aan winterpret. Met die laatste ingesteldheid trok Walibi Band even naar Walibi... 


Walibi Belgium

Spijtig genoeg niet op kerst zelf, maar een paar dagen later valt er sneeuw over de lage landen. Voor sommigen betekend dit de hel (op de weg bijvoorbeeld), terwijl dit voor anderen gelijk staat aan winterpret.

 

Met die laatste ingesteldheid trok Walibi Band even naar Walibi Belgium om de wintersfeer op te snuiven in Winter KidsPark, waar ze spijtig genoeg voor een gesloten poort stonden. Een medewerker kon hun vertellen dat ze vanwege het slechte weer het park net gesloten hadden. Op de vraag of het park vandaag nog zou opengaan kregen ze geen antwoord.

Andere pretparken

Delen van Nederland kregen grote hopen sneeuw te verwerken, daarom sloot Toverland noodgedwongen enkele buiten attracties.

 

Ook in de Efteling kreeg men afgelopen nacht de volle laag! Daar zijn vandaag slechts enkele attracties kunnen openen, grote delen van het park waren afgesloten, omdat de wandelpaden niet begaanbaar waren door de sneeuw en afgevallen takken. In de Efteling viel er ook heel wat schade, zo stortte onder andere een grote tent in.


Bron: Walibi Band

Reactie schrijven

Commentaren: 0