Onderhoudswerken in Bellewaerde 

Bellewaerde opent voorlopig geen nieuwe attractie, maar investeerd deze winterperiode vooral in onderhoud. Hieronder geeft pretparkfansite een overzicht van de onderhoudswerken die ze momenteel in Bellewaerde uitvoeren...


Parking B

Afgelopen week is men in Bellewaerde begonnen met graafwerken op Parking B. Dit is de parking die wordt geopend bij veel bezoekers of speciale gelegenheden zoals bedrijfs-evenementen of Halloween Night. Op het noordelijke deel van deze parking werd heel wat grond aangevoerd, om nieuwe verharde wegen aan te leggen (Rode perceel). Deze waren tot heden onverhard, tot tegenstelling van alle andere parkings van Bellewaerde. Mogelijk worden de andere delen van de parking ook aangepakt, daar zouden de putten in het wegdek terug opgevuld kunnen worden.

Quarantaineverblijf

Nabij het Palendorp in het Kidspark wordt een Quarantaineverblijf gebouwd, een minidierenkliniek wordt het door Bellewaerde beschreven. Deze kleine nieuwigheid is broodnodig, omdat het park de voorbije jaren flink geïnvesteerd heeft in het uitbreiden van het dierenaanbod. En om de dieren goed te kunnen blijven opvolgen en eventueel te verzorgen.


Piratenboot

Via de facebook-pagina van Bellewaerde werd onlangs bekend dat ze momenteel "De Piratenboot" een kleine renovatie bezorgen. Op de foto's die werden gepubliceerd zie je dat er rondom de attractie rotsblokken werden gevormd.


Tuff Tuff

Het Kidspark werd vorig seizoen flink onder handen genomen, dus daar mogen we geen grote veranderingen verwachten. Het dak van de attractie Tuff Tuff kreeg wel al een kleine opknapbeurt.


Bron: Bellewaerde - Pretparkfansite.be

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (maandag, 05 januari 2015 21:45)

    Leuk dat ze toch nog wat opknappen :) Het was heel erg hard nodig, maar ze gaan de goeie kant op!