Plopsaland De Panne beleeft recordjaar

Plopsaland De Panne verwelkomde afgelopen jaar 1.275.000 bezoekers. Dat is een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar, wat toen al een recordjaar was. “We zijn bijzonder gelukkig met deze eindscore. Het is fantastisch dat het record van vorig jaar (2013) opnieuw werd...

 


Plopsaland De Panne verwelkomde afgelopen jaar 1.275.000 bezoekers. Dat is een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar, wat toen al een recordjaar was. “We zijn bijzonder gelukkig met deze eindscore. Het is fantastisch dat het record van vorig jaar (2013) opnieuw werd verbroken.” blikt Parkmanager Wim Wauters tevreden terug. De investeringen werpen duidelijk hun vruchten af. 

 

 “Afgelopen jaren openden wij in Plopsaland De Panne Mayaland Indoor, de nieuwe themazone Wickieland met 2 nieuwe attracties en het Plopsa Theater. Zo kunnen we ons als themapark ook steeds meer profileren als all weather bestemming. Dit wordt door onze bezoekers duidelijk gewaardeerd.”   Enkele weken geleden werd Plopsaland De Panne nog door website Zoover uitgeroepen tot 4e beste park van Europa. Plopsaland De Panne kreeg een gemiddelde beoordeling van 8,6 op 10 en stond daarmee als enige Belgische park in de top 10!

Behalve deze nieuwigheden was er traditioneel ook een uitgebreid evenementenaanbod: Pasen, de Ketnet Fandagen, de K3 Weekends, Halloween en Winter Plopsaland. Stuk voor stuk populaire evenementen die hebben bijgedragen aan het welslagen van het afgelopen jaar.

 

Plopsaland De Panne viert volgend jaar zijn 15e verjaardag en laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Ter gelegenheid van dit jubileum presenteert het themapark tal van nieuwigheden waaronder een gloednieuw waterpark Plopsaqua, dat op 22 maart 2015 de deuren opent.


Bron: Plopsa - Pretparkfansite.be

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Annemie (donderdag, 08 januari 2015 18:47)

  Het is een Top park! Elk jaar opnieuw presenteren ze nieuwe shows, attracties, evenementen,... Deze stijging is dan ook heel normaal en terecht!!

 • #2

  Lola (donderdag, 08 januari 2015 19:30)

  Eén van die bezoekers was ik! XD
  Kheb me vorige zomer rot geamuseerd in Plopsaland! :)
  In 2016 een nieuwe houten achtbaan zeker? Moet dan nog eens gaan!

 • #3

  Nathan - N8N Rides (donderdag, 08 januari 2015 19:31)

  ... Zoals ieder jaar :) maar het is goed, blijven investeren en zoals je ziet loont het :)