Soundtrack voor nieuwe Bobbaan Toverland 

Toverland plaatste vandaag een leuke teaser online over de nieuwe Bobbaan die in het voorjaar opent. In deze teaser werd de nieuwe soundtrack van de attractie bekend. Deze sound is gecomponeerd door de jongens van IMAscore, die ook de muziek van de Magische Vallei hebben gemaakt...


Toverland heeft ook meer beelden vrijgegeven van de nieuwe bobsleebaan die komend voorjaar opent. In deze video komen nieuwe tekeningen en een maquette voorbij. Ontwerper Peter van Holsteijn zit achter zijn bureau Alpenhuisjes te schetsen. 

Op 28 maart 2015 start het nieuwe zomerseizoen van Toverland. Voor het nieuwe seizoen opent het park een nieuwe Bobbaan. De jongens van IMAscore wisten ons ook te vertellen dat er bij deze nieuwe attractie "Onboard" muziek wordt gebruikt.


Ook de wachtrij zal worden aangepakt, al betekend dat niet dat de extreem lange wachtrijen tot het verleden zullen behoren! Daarvoor is de capaciteit voor een bobsleebaan nu eenmaal te laag. "Door te kiezen voor een nieuwe Bob, accepteren we dat die wachtrij een probleem zal blijven".


Bron: Pretparkfansite.be

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Annemie (zaterdag, 24 januari 2015 22:02)

  De mannen van IMa Score doen hun werk uitstekend! Prachtige muziek bij de MAgische Vallei, en deze muziek past ook totaal bij de Bobbaan. Top.

 • #2

  Lore V. (zaterdag, 24 januari 2015 22:06)

  Je bent meteen in de juiste sfeer bij deze muziek. Wordt een toppertje ;)

 • #3

  david (zondag, 25 januari 2015 11:28)

  heeft veel weg van de matterhorn blitz van europapark zeer aanstekelijk :)
  https://www.youtube.com/watch?v=GOrz0mXoLfg