Onderhoudswerken in Parc Asterix 2015

Parc Asterix opent volgend jaar geen nieuwe attractie, maar investeert deze winterperiode vooral in onderhoud. Hieronder geeft pretparkfansite een overzicht van de opvallendste onderhoudswerken die ze momenteel in Parc Asterix uitvoeren...


Ingang Parc Asterix

Parc Asterix zit deze winter zeker niet stil! Bij de ingang wordt verder gewerkt aan Fase 2 van de vernieuwde ingangzone, het park maakt er terwijl gebruik van om nabij de ingang een gloednieuw toiletblok neer te zetten. Je kunt van deze toiletten gebruik maken voor en na je bezoek in Parc Asterix.

Panoramix Theater

Na jaren van leegstand worden in het Panoramix Theater van Parc Asterix aangepakt. Alle zitjes werden uit de leegstaande zaal verwijderd en worden binnenkort vervangen door gloednieuwe zitjes. Verder wordt het theater klaargestoomd om er terug nieuwe spektakels te laten plaatsvinden. Ook wordt er flink gewerkt aan de buitenzijde, daar werd de volledige voorzijde afgebroken.

Romus et Rapidus

Een deel van de Rapid River "Romus er Rapidus"  wordt aangepakt, meer bepaald het indoor gedeelte, van deze attractie. Bij het overdekte deel van de rapid river werden de rotsconstructies volledig ontmanteld. Niet enkel de binnenzijde, maar ook de buitenzijde van het gebouw werd volledig afgebroken. De komende maanden wordt er daar een nieuw thema aangebracht.

Romeinse Arena

Ook in de Romeinse Arena, wordt er met man en macht gewerkt. Daar werd onder meer het dak vernieuwd. 


Bron: Pretparkfansite.be    Foto's: Potionmagix.fr

Reactie schrijven

Commentaren: 0