Bellewaerde bouwt nieuwe overdekte tribune

Ook dit jaar zal in Bellewaerde een Stunt en Dive te zien zijn.  Maar het West-Vlaamse pretpark voorziet voor komend seizoen een nieuwe show met een ander thema. Ook zal deze show niet enkel in de zomermaanden Juli en Augustus te bewonderen zijn, maar het volledige seizoen.


Bellewaerde zorgt ook voor meer comfort tijdens deze Stunt en Dive-show. De oude tribune werd de afgelopen maanden volledig afgebroken. Deze moet plaats maken voor een hedendaagse en duurzame tribune. De zitplaatsen voor deze show worden dit jaar volledig overdekt, zo hoeven de bezoekers niet meer in de gietende regen de voorstelling bewonderen en is Bellewaerde een "indoor attractie" rijker.


Dit is niet het enige project dat Bellewaerde deze winter uitvoert. Er werd de afgelopen weken ook gewerkt aan Parking BRiver SplashPiratenbootTuff Tuff en een Quarantaine verblijf. Reactie schrijven

Commentaren: 0