Afbraak Buffalo Steak House in Bellewaerde

In het West-Vlaamse pretpark Bellewaerde zijn ze druk in de weer om het volledige park een grondige onderhoudsbeurt te geven. Attracties worden (opnieuw) gethematiseerd, wachtrijen en gebouwen worden vernieuwd. Ook ingang B kreeg op flinke opfrisbeurt...


In het West-Vlaamse pretpark Bellewaerde zijn ze druk in de weer om het volledige park een grondige onderhoudsbeurt te geven. Attracties worden (opnieuw) gethematiseerd, wachtrijen en gebouwen worden vernieuwd. Ook ingang B kreeg op flinke opfrisbeurt, de daarbij horende parking werd gedeeltelijk vernieuwd met verharde wegen. Waar vorig jaar de Stunt & Dive-Show doorging, wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe grote overdekte tribune.

 

Afbraak Buffalo Steak House

Afgelopen week is Bellewaerde begonnen met de afbraak van het Restaurant 'Buffalo Steak House'. Deze was gelegen vlak naast 'River Splash' en kan je gemakkelijk bereiken via het Mexico-Plein. Ondertussen blijft er, zoals je kan zien op onderstaande foto van het restaurantje nauwelijks nog iets over.  Enkele stukken baan van River Splash werden tijdelijk gedemonteerd, om het wegvoeren van het afval te vergemakkelijken. Op de plaats van Buffalo Steak House zal hoogstwaarschijnlijk over enkele maanden een volledig nieuw Grill-Restaurant komen te liggen.


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  De boer gwylim (dinsdag, 17 februari 2015 18:33)

  Ik vindt het jammer dat het weg is, want het was er zeer mooi vanbinnen. Ik vraag me af wat er in de plaats komt?!

 • #2

  Bengji (donderdag, 26 februari 2015 18:36)

  staat er bij een grill-restaurant

 • #3

  Pretparkgekkies (vrijdag, 31 juli 2015 14:14)

  Is het nu een weg-restaurant geworden?