Bellewaerde organiseert 2de Halloween Night (KNT)

Op vrijdagavond 30 oktober 2015 organiseert Bellewaarde de 2e Halloween Night, voor jongeren en volwassenen van 18 tot 23 uur. Het park opent dan exclusief van 18u tot 23u voor iedereen met de nodige portie durf. Tijdens deze exclusieve avondopening gaat het er extra heavy aan toe


Na een spetterende en succesvolle eerste editie van Halloween Night, kondigt Bellewaerde ook dit jaar opnieuw een Halloween evenement aan, speciaal georganiseerd voor de échte durvers onder ons. Op vrijdagavond 30 oktober 2015 kan je opnieuw in Bellewaarde terecht voor de 2de Halloween Night, voor jongeren en volwassenen van 18 tot 23 uur. 

Het park opent dan exclusief van 18u tot 23u voor iedereen met de nodige portie durf. Tijdens deze exclusieve avondopening gaat het er extra heavy aan toe, vorig jaar was het evenement razendsnel uitverkocht. Op deze speciale avond waren vorig jaar meer dan 30 halloweenacteurs, 17 attracties, haunted houses, scare zones en een finale DJ Show met vuurwerk en special effects aanwezig.  Dit evenement onder het BellewaerdeKNT*-label is afgeraden onder 16 jaar. Meer informatie over het programma en ticketverkoop volgen.

Van eind oktober tot begin november is er traditioneel Halloween in Bellewaerde, maar dit jaar wordt halloween in Bellewaerde opnieuw in een nieuw thema gestoken. Ook dit jaar staat een dagje griezelen garant voor een totaalbeleving met de ganse familie.

Met een mix pure halloween met enkele schrikmomenten en een familiale sfeer biedt Bellewaerde opnieuw een Halloweenevenement aan die de hele familie samen kan beleven. Kom en ontdek Halloween in Bellewaerde van 24 oktober tot en met 8 november 2015.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (vrijdag, 13 februari 2015 20:40)

    Dit jaar ben ik erbij! :)