'Dino Splash' wordt de nieuwe attractie in Plopsa Coo

Deze avond werd het thema en de naam voor de nieuwe waterattractie in Plopsa Coo bekend gemaakt via de facebookpagina van Plopsa. De nieuwe attractie krijgt de naam 'Dino Splash', en zal een Dinosaurus thema krijgen. Het is de eerste keer dat Plopsa een attractie in België....


Plopsa
Plopsa

Deze avond werd het thema en de naam voor de nieuwe waterattractie in Plopsa Coo bekend gemaakt via de facebookpagina van Plopsa. De nieuwe attractie krijgt de naam 'Dino Splash', en zal gedecoreerd worden naar de wereld van de Dinosaurussen. Het is de eerste keer dat Plopsa een attractie in België niet thematiseert naar een studio100 of een ander bekend televisiefiguur.

 

De attractie zal 3 bandenglijbanen bevatten, waarvan de hoogte ongeveer 12 meter zal bedragen. De exacte openingsdatum is nog niet bekend gemaakt, de opening wordt verwacht tegen de zomervakantie.  Reactie schrijven

Commentaren: 0