Bouwupdate van Adventure Land in Bobbejaanland

Vandaag werd de pers uitgenodigd om een kijkje te nemen op de bouwplaats van de nieuwe attractie in Bobbejaanland. Directeur Roland Kleve nam de genodigden van de pers mee om de bouwwerken van Adventure Land en in het bijzonder The Forbidden Caves te bezichtigen...


Vandaag werd de pers uitgenodigd om een kijkje te nemen op de bouwplaats van de nieuwe attractie in Bobbejaanland. Directeur Roland Kleve nam de genodigden van de pers mee om de bouwwerken van Adventure Land en in het bijzonder The Forbidden Caves te bezichtigen. In dit artikel ontdek je de stand van zaken en vind je heel wat nieuwe concepttekeningen en bouwfoto's.

Alle werken liggen perfect op schema werd door Roland Kleve verteld. De focus ligt de komende 3 weken vooral op Adventure Land, aangezien dit voltooid moet zijn bij opening van het park op 4 april. The Forbidden Caves zal naar alle waarschijnlijkheid de deuren kunnen openen op  1 mei.

Het oude bassin van Bobby Drop krijgt eindelijk een mooie, nieuwe en vooral functionele bestemming. Ook daar schieten de werken goed op, de structuren voor de rotspartijen zijn al aangebracht. 


Hieronder vind je heel wat nieuwe foto's en tekeningen van de nieuwe attractie en de vernieuwde thema-zone.


Bron + Foto's: Pretparken.be

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (zondag, 15 maart 2015 11:14)

    Wauw, ziet er veelbelovend uit. Hopelijk wordt het de moeite want Bbj heeft nood aan wat thema en mooie attracties :)