Bouw nieuw restaurant in Bellewaerde begonnen

Vorige maand werd het restaurant 'Buffalo Steak House' in Bellewaerde volledig afgebroken. Het restaurant was gelegen vlak naast de waterattractie 'River Splash'. Om het vrachtvervoer gemakkelijk te laten verlopen werden enkele delen van de River Splash gedemonteerd. 


Vorige maand werd het restaurant 'Buffalo Steak House' in Bellewaerde volledig afgebroken. Het restaurant was gelegen vlak naast de waterattractie 'River Splash'. Om het vrachtvervoer gemakkelijk te laten verlopen werden enkele delen van de River Splash gedemonteerd. 

 

Afgelopen week werden op dezelfde plaats nieuwe stalen constructies gespot. Hoogstwaarschijnlijk komt op deze plaats een gloednieuw en gelijkaardig Grill-Restaurant. Op zaterdag 4 April opent het West-Vlaamse pretpark opnieuw haar deuren, het nieuwe Grill-Restaurant zal later dit seizoen worden geopend, mogelijk tegen het hoogseizoen.Reactie schrijven

Commentaren: 0