Dalton Terror in Walibi Belgium heeft nieuwe kleur

De attractie 'Dalton Terror' in Walibi Belgium heeft deze winter wel alvast een nieuwe kleur gekregen. Deze attractie zal voortaan door het leven gaan als een bruine toren met grijze ringen, dit zou beter passen bij het cowboydorp, het themagebied waar de attractie in gelegen is...


De attractie 'Dalton Terror' in Walibi Belgium heeft deze winter wel alvast een nieuwe kleur gekregen. Deze attractie zal voortaan door het leven gaan als een bruine toren met grijze ringen, dit zou beter passen bij het cowboydorp, het themagebied waar de attractie in gelegen is. In de Dalton Terror bereik je een hoogte van maar liefst 77 meter en haal je een snelheid tot zo'n 110km/h. Hij werd gebouwd in 1998 en gedurende de vorige jaren was hij geel gekleurd.


Dit jaar blaast Walibi Belgium 40 kaarsjes uit, momenteel is nog weinig bekend welk onderhoud het park afgelopen winterperiode heeft uitgevoerd. Voor een nieuwe attractie moet je dit jaar niet in Walibi Belgium zijn, want deze komt er pas volgend jaar.. In 2016 opent het Walibi-Park een 'Boomerang Splash'. Het naastgelegen waterpark Aqualibi presenteert dit jaar wel een nieuwigheid, daar opende onlangs een nieuwe glijbaan.

Tom - Pretparken.be
Tom - Pretparken.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0