Nieuwe 4D Film: Tempo Attack in Walibi Belgium 2015

TEMPO ATTACK, gemaakt door Cube, is de nieuwe kortfilm in 4 dimensies van Walibi Belgium. In dit verhaal beleven Walibi, Fibi (vriendin, leadzangeres en waternimf) en Marvin (de knorrige waterspuwer) een nieuw, verrassend en muzikaal avontuur. De drie kompanen ontdekken...


TEMPO ATTACK, gemaakt door Cube, is de nieuwe kortfilm in 4 dimensies van Walibi Belgium. In dit verhaal beleven Walibi, Fibi (vriendin, leadzangeres en waternimf) en Marvin (de knorrige waterspuwer) een nieuw, verrassend en muzikaal avontuur. De drie kompanen ontdekken het bestaan van de Zikobox, een player die de muziek van de hele wereld bevat. Eén ding is duidelijk, aanraken is strikt verboden. Maar, kan Walibi hieraan weerstaan?

Walibi Belgium
Walibi Belgium

Paaseierenzoektocht

De lente is er weer. Het is dus tijd om de benen te strekken en de kinderen buiten te laten rennen. Om de (zonnige) traditie te hervatten, organiseert Walibi Belgium de hele paasvakantie een grote paaseierenzoektocht. In een sprookjesachtig labyrint, moeten de kinderen zigzaggen tussen de konijnen, bloemen en gigantische eieren, raadsels oplossen en op zoek gaan naar de lekkernijen die ze zo graag eten. Wie heeft gezegd dat de klokken maar één dag per jaar moeten komen?


Alle dagen tijdens de paasvakantie, van 14u00 tot 16u30. Toegankelijk voor alle kinderen tot 12 jaar.


Reactie schrijven

Commentaren: 0