Nieuwe indoor attractie Plopsaland 2018

Plopsa heeft afgelopen week een tipje van de sluier onthuld.. In 2016 opent het park een nieuwe grote outdoor attractie, de geruchten gaan dat er een houten achtbaan wordt gebouwd. Ook voor de verdere toekomst zijn er plannen! Zo wil Plopsaland de panne graag tegen 2018..


Plopsa heeft afgelopen week een tipje van de sluier onthuld.. In 2016 opent het park een nieuwe grote outdoor attractie, de geruchten gaan dat er een houten achtbaan wordt gebouwd. Ook voor de verdere toekomst zijn er plannen! Zo wil Plopsaland de panne graag tegen 2018 een nieuw hotel en een grote nieuwe indoorattractie openen in het west-vlaamse pretpark. Gert Verhulst ontkent niet dat Plopsaland in de toekomst meer grote spectaculaire attracties zal moeten bouwen.


Reactie schrijven

Commentaren: 0