Thema grote outdoor-attractie Plopsaland De Panne

Binnenkort krijgt het weesmeisje Heidi haar eigen attractie in Plopsaland De Panne. De nieuwe "grote outdoor-attractie"  die in 2016 in Plopsaland De Panne kom te staan, wordt hoogstwaarschijnlijk aangekleed als een Zwitsers bergdorpje uit de animatieserie 'Heidi'...


Binnenkort krijgt het weesmeisje Heidi haar eigen attractie in Plopsaland De Panne. De nieuwe "grote outdoor-attractie"  die in 2016 in Plopsaland De Panne kom te staan, wordt hoogstwaarschijnlijk aangekleed als een Zwitsers bergdorpje uit de animatieserie 'Heidi'. Hiermee hoopt Steve Van den Kerkhof om meer bezoekers uit Frankrijk te kunnen trekken. Dat heeft de CEO van Plopsa onthuld aan onze collega's van Looopings.

Over de nieuwe attractie van een Amerikaanse bouwer is nog weinig bekend gemaakt, Steve onthuld wel een tipje van de sluier: bezoeker zullen minimum 1,25 meter groot moeten zijn om in deze nieuwe attractie in te stappen. De bouwaanvraag wordt verstuurd zodra de vergunning voor een Prinsessia-kasteel is verleend. We willen nooit meer dan 1 bouwvergunning indienen tegelijk, aldus Steve Van den Kerkhof.


Bron: Looopings.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0