Een nieuwe achtbaan in Phantasialand

Dat Phantasialand werkt aan een nieuwe attractie wisten we al langer, maar nu wordt het op de bouwplaats wel heel erg spannend… Hoewel er nog niets is bekend gemaakt door Phantasialand zelf, is men al zeker dat Phantasialand bezig is met de bouw van een nieuw achtbaan...


Dat Phantasialand werkt aan een nieuwe attractie wisten we al langer, maar nu wordt het op de bouwplaats wel heel erg spannend…

 

Hoewel er nog niets is bekend gemaakt door Phantasialand zelf, is men al zeker dat Phantasialand bezig is met de bouw van een nieuw achtbaan. In het Duitse pretpark arriveerden na lange bouwwerkzaamheden stukken rails, die ondertussen al in elkaar zitten en overeind staan op de bouwplaats van de zogenaamde ‘nieuwe attractie’.

 

Wat voor achtbaan het wordt is niet bekend, er gingen al geruchten rond over een gelanceerde achtbaan van Intamin. Er werden wel al gegevens bekendgemaakt rond de naam ‘Taron’. Phantasialand wil zelf niets kwijt over de nieuwe attractie. Het thema is nog niet bekend net zoals een officiële openingsdatum. Er werd officieel zelfs nog niet bekend gemaakt dat het een achtbaan wordt.

klugheimleaks.byethost3.com
klugheimleaks.byethost3.com
klugheimleaks.byethost3.com
klugheimleaks.byethost3.com

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Nathan - N8N Rides (woensdag, 25 maart 2015 18:36)

  Leuk :) laat ons hopen op een spectaculaire nieuwe achtbaan, heb ik een reden op terug naar daar te gaan XD

 • #2

  Dries (woensdag, 25 maart 2015 22:09)

  Hopelijk wordt de nieuwe ride even mooi gedecoreerd als alle andere attracties in phantasialand

 • #3

  katinkz (donderdag, 26 maart 2015 08:33)

  Hoppelijk gaat het weer een super attractie worden