Vergunning voor Indoorhal Drievliet

De gemeente Den Haag heeft toestemming gegeven voor de aanleg van een indoorhal op de parkeerplaats van attractiepark Drievliet. Dat betekent niet dat de bouw kan beginnen, laat directeur Jos Faaij weten.De vergunning ligt ook nog voor bij de Raad van State, al verwacht ik daar...


De gemeente Den Haag heeft toestemming gegeven voor de aanleg van een indoorhal op de parkeerplaats van attractiepark Drievliet. Dat betekent niet dat de bouw kan beginnen, laat directeur Jos Faaij weten.

De vergunning ligt ook nog voor bij de Raad van State, al verwacht ik daar niet veel problemen. Faaij hoopt de eerste bezoekers te kunnen verwelkomen in 2019.

 

Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat er in het Nederlandse pretpark "Drievliet" een nieuwe Indoor hal zal openen. Het gloednieuwe gebouw zal opgetrokken worden, op de plaats waar momenteel de huidige parkeerplaatsen gevestigd zijn. Het overdekte gedeelte van 15.000 vierkante meter wordt ingericht met bestaande en nieuwe attracties, horeca, podia en speeldorpen.

 

Wanneer de Rotterdamsebaan heraangelegd is, kunnen de werken pas echt beginnen en verhuist de parking van het park naar de overkant van de baan. Via een wandelbrug over de Rotterdamsebaan, zal het park gemakkelijk te bereiken zijn voor de bezoekers die hun wagen op de parking plaatsen. Deze nieuwe brug wordt eveneens een toegangsweg tot de nieuwe ingang! Want uit de nieuwe schetsen is duidelijk uit te maken, dat het park ook deze nieuwe hal zal gebruiken als nieuwe ingang! 


Bron: AD Den Haag

Reactie schrijven

Commentaren: 0