Einde voor 'Het Bos van Plop' in Plopsaland in zicht?

Is het einde in zicht, voor de populairste attractie van Plopsaland De Panne? De darkride-attractie 'Het bos van Plop', lijkt zijn laatste seizoenen door te brengen. Er zijn plannen om de overdekte boottocht door het bos van Plop binnen enkele jaren te vervangen door een...


Is het einde in zicht, voor de populairste attractie van Plopsaland De Panne? De darkride-attractie 'Het bos van Plop', lijkt zijn laatste seizoenen door te brengen. Er zijn plannen om de overdekte boottocht door het bos van Plop binnen enkele jaren te aan te pakken. Meer dan waarschijnlijk zal de volledige darkride vervangen worden door een grote indoor attractie

Deze conclusie kunnen we trekken uit een gesprek dat directeur Steve Van den Kerkhof had met Looopings. Hij heeft naar eigen zeggen 'een beetje een dubbel gevoel' bij de publiekstrekker, omdat de attractie zeer gewild maar ook ontzettend verouderd is. "Ze is vijftien jaar oud en staat in een heel oud gebouw."

Het ziet er naar uit dat de bezoekers nog maar een paar jaar van het Bos van Plop genieten. De darkride zou pas tegen de vlakte gaan, enkele jaren na de komst van een nieuwe grote Outdoor-attractie. Een grote vervangende attractie wordt in ieder geval overdekt. "We hebben de laatste jaren de nadruk gelegd op indoor en daar willen we mee verdergaan."


Bron: Looopings.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Nathan - N8N Rides (donderdag, 26 maart 2015 19:34)

  Neeeeeeeee :(

 • #2

  Dirk (donderdag, 26 maart 2015 19:50)

  Zou erg jammer zijn... Maar er ik kan best wel geloven dat er iets met gebeuren met de attractie en de gebouwen. :) Misschien volledig her-opbouwen en een vernieuwde versie zetten ;)

 • #3

  Johan. (donderdag, 26 maart 2015 19:57)

  Afwachten wat ze met de "Plopbootjes" gaan doen.. Favoriete attractie van de kids..

 • #4

  Shari (donderdag, 26 maart 2015 20:21)

  Hopelijk blijft het de kindjes zijn daar zot van

 • #5

  Naim (donderdag, 26 maart 2015 20:22)

  Mijn jeugd naar de piep

 • #6

  milan allemeersch (donderdag, 26 maart 2015 20:29)

  hopelijk gaat hij over de kop

 • #7

  EEN mama (donderdag, 26 maart 2015 20:32)

  zou echt spijtig zijn is een topper voor de kleine kindjes
  Restaureren zou toch beter zijn :)

 • #8

  Laura (vrijdag, 27 maart 2015 13:17)

  Na K3 nu ook dees ofwa?!