Winterwerken in Holidaypark

Het Duitse pretpark van de Plopsa group, Plopsa Holiday Park heeft deze winter niet stilgezeten. De attractie Bounty tower werd verkocht, de achtbaan ExpeditionGeForce kreeg een grondige opknapbeurt en de nieuwe achtbaan Sky Scream kreeg een eigen horecazaak..


Het Duitse pretpark van de Plopsa group, Plopsa Holiday Park heeft deze winter niet stilgezeten. De attractie Bounty tower werd verkocht, de achtbaan ExpeditionGeForce kreeg een grondige opknapbeurt en de nieuwe achtbaan Sky Scream kreeg een eigen horecazaak. Dit jaar wordt er ook nog een nieuwe attractie geopend, genaamd: “Sky Fly”.


De Bounty Tower was een Huss Condor type. De afbraak is begonnen op 2 februari. De Bounty Tower wordt vervangen door een Sky Fly, een door Gerstlauer gebouwde vliegmolen waarvan de naam nog onbekend is. Deze zal 22 meter hoog worden. Het toffe aan deze attractie is dat je zelf je rit kan beslissen. Op 1 juli zou de Sky Fly open moeten gaan.

De lifthil van de ExpeditionGeForce werd grondig gereinigd en hij heeft er een volledig nieuw overdekt station bijgekregen.


Wie honger krijgt of zin in iets lekkers na een stevig ritje Sky Scream heeft geluk. Er opent een nieuw horecapunt naast de Sky Scream. Hier zal je kunnen genieten van lekkere bakkerij-specialiteiten en je zal er ook producten van de Amerikaanse koffieketen StarBucks kunnen kopen. Ook werd een ander restaurant volledig gerestyled tot een Italiaans restaurant.

Holidaypark
Holidaypark

Foto: Holidaypark

Auteur: Dieter Vanbeckevoort

Reactie schrijven

Commentaren: 0