Nieuwe familiale achtbaan in Belantis 2015

Afgelopen week heeft het Duitse pretpark Belantis officieel haar nieuwe attractie voor 2015 voorgesteld. "Cobra des Amun Ra" wordt de langverwachte nieuwe attractie van het park en wordt een familiale achtbaan. Als de bouw zonder veel problemen verloopt opent de nieuwe achtbaan...


Afgelopen week heeft het Duitse pretpark Belantis officieel haar nieuwe attractie voor 2015 voorgesteld. "Cobra des Amun Ra" wordt de langverwachte nieuwe attractie van het park en wordt een familiale achtbaan. Als de bouw zonder veel problemen verloopt opent de nieuwe achtbaan deze zomer.

De nieuwe achtbaan zal een snelheid van 50km/u en is één van de grootste investeringen uit de geschiedenis van het park. Enkele maanden terug hadden de fans de mogelijkheid om hun stem uit te brengen voor de nieuwe attractie die dit jaar moet openen. Met een kostprijs van meer dan 3 miljoen euro, wil het pretpark Belantis veel nadruk leggen op de thematisatering van deze nieuwe familiale achtbaan.

De door Gerstlauer gebouwde achtbaan krijgt een lengte van 360 meter en zal een oppervlakte van ruim 3.500 vierkante meter bevatten. De achtbaan heeft een hoogte van 16 meter en haalt een topsnelheid van 50km/u. De trein zal 12 karretjes bevatten waar telkens 2 bezoekers kunnen plaatsnemen, in totaal goed voor 24 bezoekers per rit.

Belantisfans.de
Belantisfans.de

Bron: Belantis

Reactie schrijven

Commentaren: 0