Nieuwe Intamin Launch Coaster voor Phantasialand

Vorig jaar gingen de mysterieuze werken voor deze nieuwe achtbaan van start. Tot voor kort was er nog niets over deze nieuwe attractie bekend. Toen de eerste baandelen van een achtbaan verrezen , pas dan werd het duidelijke dat Phantasialand een achtbaan ging bouwen...


Vorig jaar gingen de mysterieuze werken voor deze nieuwe achtbaan van start. Tot voor kort was er nog niets over deze nieuwe attractie bekend. Toen de eerste baandelen van een achtbaan verrezen , pas dan werd het duidelijke dat Phantasialand een achtbaan ging bouwen, genaamd 'Taron'. Dat is deze week ook officieel bevestigd. Het Duitse pretpark bouwt een Intamin Launch Coaster waarbij veel aandacht zal geschonken worden aan het thema. Omdat deze achtbaan zoveel decoratie vraagt, worden de baandelen stuk voor stuk allemaal ingepakt met witte plasticfolie om ze te beschermen. Verder is er nog niks bekend gemaakt over dit nieuwe gebied en attractie. Het blijft dus nog even mysterieus..

klugheimleaks
klugheimleaks

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Nathan - N8N Rides (zaterdag, 04 april 2015 13:15)

    Jipie! :)

  • #2

    cjans (dinsdag, 07 april 2015 20:34)

    ik wil weten wanneer hij opent