Nieuwe unieke attractie in 2016

Duinrell heeft plannen om in 2016 een nieuwe attractie te openen. Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt onthulde dat vandaag in een radioprogramma op regionale zender Omroep West. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft. "Het is vernieuwend, in Nederland...


Duinrell heeft plannen om in 2016 een nieuwe attractie te openen. Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt onthulde dat vandaag in een radioprogramma op regionale zender Omroep West. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft. 


"Het is vernieuwend, in Nederland is het er nog niet", wist Roderick Van Zuylen te vertellen aan een pretparksite. Het zal een attractie worden met een spannend element, maar die toch geschikt is voor de hele familie. We proberen iets te bouwen waar niet iedereen in hoeft te durven, waar toch een beetje moed voor nodig is, maar waar de meeste gasten tegen het einde van hun verblijf er uiteindelijk toch i gaan en met een goed gevoel terug uitstappen. Het moet ook leuk zijn om naar te kijken voor de mensen die er niet in gaan. Het zal geen achtbaan worden, het is iets totaal nieuw, het is met niets te vergelijken.


De attractie zou gebouwd worden door een Duitse fabrikant. Daar komen vijf grote attractiebouwers vandaan: Mack, Zierer, Maurer, Gerstlauer en HUSS. Momenteel heeft Gerstlauer een geweldig succes te pakken met hun nieuwe attractie 'Sky Fly'. Hiervan staat er nog geen enkele in Nederland en zou wel perfect passen in het park. 

Schooltours.nl
Schooltours.nl

Bron Themeparkfreaks.eu


Reactie schrijven

Commentaren: 0