Tekeningen nieuw restaurant 'Texas Grill' 

Bijna 2 maanden geleden werd het restaurant 'Buffalo Steak House' in Bellewaerde volledig afgebroken. Het restaurant was gelegen vlak naast lifthill van de waterattractie 'River Splash'. Halverwege de maand maart werden op dezelfde locatie de eerste nieuwe stalen constructies...


Bijna 2 maanden geleden werd het restaurant 'Buffalo Steak House' in Bellewaerde volledig afgebroken. Het restaurant was gelegen vlak naast lifthill van de waterattractie 'River Splash'. Halverwege de maand maart werden op dezelfde locatie de eerste nieuwe stalen constructies gespot. 


Vandaag kan pretparkfansite jullie officieel bevestigen dat Bellewaerde dit er een nieuw en groter restaurant 'Texas Grill' terug zal openen vanaf Juni 2015. Om het comfort van de bezoekers te verbeteren wordt een volledig nieuw restaurant gebouwd met achteraan een groot terras met uitzicht op de Log Flume 'River Splash'. Hieronder vind je alvast de eerste concepttekening, hoe het nieuwe wild-west restaurant er binnenkort uit zal gaan zien.


Reactie schrijven

Commentaren: 0