Attractie 'Go Karting' gesloten in Walibi Belgium

Op het nieuwe parkplan van Walibi België is de oude Go-Kartbaan niet meer te zien. Mogelijk verdwijnt deze attractie binnenkort uit het park. Of de Kartbaan definitief wordt verwijderd, is voorlopig nog een raadsel. Walibi heeft nog niets bevestigd in verband met de attractie...


Op het nieuwe parkplan van Walibi België is de oude Go-Kartbaan niet meer te zien. Mogelijk verdwijnt deze attractie binnenkort uit het park.


Of de Kartbaan definitief wordt verwijderd, is voorlopig nog een raadsel. Walibi heeft nog niets bevestigd in verband met de attractie. De attractie staat in ieder geval niet meer op de plattegrond noch in de attractielijst op de officiële site van Walibi. 

Walibi Belgium Fans
Walibi Belgium Fans

Auteur: Nathan Gevaert

Reactie schrijven

Commentaren: 0