Vernieuwde achtbaan Huracan in Bellewaerde

Bellewaerde investeerde dit jaar 4 miljoen euro in het park. Naast een groot winteronderhoud creëerde ze maar liefst drie volledige nieuwe shows. Wie een bezoek brengt aan Bellewaerde zal vanaf dit jaar zijn bezoek nog beter kunnen plannen. Via nieuwe digitale borden en via een nieuwe...


Bellewaerde investeerde dit jaar 4 miljoen euro in het park. Naast een groot winteronderhoud creëerde ze maar liefst drie volledige nieuwe shows.

 

Wie een bezoek brengt aan Bellewaerde zal vanaf dit jaar zijn bezoek nog beter kunnen plannen. Via nieuwe digitale borden en via een nieuwe app zal je op elk moment de wachttijden van de attracties kunnen raadplegen. Ook de Huracan werd onderhanden genomen. Deze Zierer achtbaan werd uitgerust met extra licht- en lasereffecten. De Huracan staat al sinds 2013 in het park en zou het park al veel extra bezoekers hebben opgeleverd.


Auteur: Dieter Vanbeckevoort

Reactie schrijven

Commentaren: 0