Bouw Prinsessia Kasteel in Plopsaland begonnen

De bouw van de vernieuwde Koffietassen in Plopsaland De Panne is begonnen. Sinds kort zijn er op de bouwplaatsen de eerste voorbereidingen getroffen. Sinds kort is de vergunning binnen voor de bouw van het nieuwe Prinsessia kasteel. Dat wil zeggen dat de werken kunnen beginnen...


De bouw van de vernieuwde Koffietassen in Plopsaland De Panne is begonnen. Sinds kort zijn er op de bouwplaatsen de eerste voorbereidingen getroffen.

 

Sinds kort is de vergunning binnen voor de bouw van het nieuwe Prinsessia kasteel dat eind dit jaar moet openen. Dat wil zeggen dat de werken kunnen beginnen. In De Panne is men intussen druk bezig met de eerste voorbereidingswerken. Het bouwterrein is afgezet met grote, roze, houten hekken, de tassen en koffiepot zijn van de draaiende schijf verwijderd en daarrond zijn ze al druk bezig met de eerste graafwerken. Vanuit de Roxflyer heb je een goed zicht over de bouwwerf.

Parcplaza.net
Parcplaza.net

In het kasteel van Prinsessia komt een vernieuwde attractie, de Koffietassen. Deze attractie staat al sinds 2003 in het park en waren voordien gebaseerd op Wizzy En Woppy. Voor de vernieuwing van de Koffietassen en de bouw van het kasteel investeert Plopsaland maar liefst twee miljoen euro. Naast de Koffietassen komen in het grote kasteel ook nog een restaurant en een souvenirwinkel. De Koffietassen zullen komen te liggen in de balzaal van het kasteel. Vanuit de Roxflyer heb je een goed zicht over het bouwwerf.

Parcplaza.net
Parcplaza.net
Plopsa
Plopsa

Auteur: Nathan Gevaert

Reactie schrijven

Commentaren: 0