'Dag van Nationale rouw' ter ere van K3

De populaire meidengroep trad voor het eerst op in Plopsaland De Panne in het jaar 2002. Nu, dertien jaar later, geven Josje, Karen & Kristel nog een keer het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow in het themapark. Naar goede gewoonte is dit onder een...


Naar aanleiding van het nieuws over het naderende afscheid van de huidige K3-formatie, richtte de K3-fan Floris Van Wayenberghe enkele weken geleden de Facebook-pagina ‘Dag van nationale rouw voor stopzetting K3’ op. Meer dan 78.000 mensen hebben zich inmiddels aangemeld en steunen de actie omtrent het aanstaande vertrek van de drie meiden. Deze ‘Dag van nationale rouw’ zal morgen (zaterdag 18 april) plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Door de massale aanmeldingen en aandacht voorziet Plopsaland De Panne een speciaal programma met tal van bijzondere verrassingen voor de bezoekers én voor K3!

De populaire meidengroep trad voor het eerst op in Plopsaland De Panne in het jaar 2002. Nu, dertien jaar later, geven Josje, Karen & Kristel nog een keer het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow in het themapark. Naar goede gewoonte is dit onder een stralende zon op de Kiosk op het Dorpsplein. Het spectaculaire optreden wordt morgen echter op ongeziene wijze afgesloten. Als bedanking voor de talloze herinneringen en blije kindergezichtjes, zullen de drie dames na afloop van het optreden verrast worden met een speciaal lied, gezongen door het publiek op de tonen van de hit ‘Heyah Mama’. De aangepaste liedjestekst zal doorheen de dag op verscheidene plaatsen in het park aangeleerd worden. Tenslotte heeft K3 op het einde van de show heeft voor elke bezoeker nog een verrassing in petto!  

 

Wie niet aanwezig kan zijn op deze speciale dag, kan alsnog meegenieten van thuis uit. Zo houden Karen, Kristel & Josje van 13u30 tot 14u30 een chatsessie. K3-fans kunnen hun vragen insturen via Floris' website www.iedereenk3.be. Ook de show achteraf kan live gevolgd worden via deze link. Zo mist geen enkele K3-liefhebber een moment van dit onvergetelijk spektakel!


Meer nieuws:

Bouw Prinsessia Kasteel Begonnen
Bouw Prinsessia Kasteel Begonnen
Halloween in Boudewijn Seapark
Halloween in Boudewijn Seapark
Sky Drop krijgt lichteffecten
Sky Drop krijgt lichteffecten

Reactie schrijven

Commentaren: 0