Nieuwe Attractie voor Walibi Holland in 2017

Walibi Holland kan zich niet alleen opmaken voor een nieuwe achtbaan in 2016. Een jaar later krijgt het pretpark er wederom een nieuwigheid bij. Dat heeft directrice Mascha van Till afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens een fanmeeting...


Walibi Holland kan zich niet alleen opmaken voor een nieuwe achtbaan in 2016. Een jaar later krijgt het pretpark er wederom een nieuwigheid bij. Dat heeft directrice Mascha van Till afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens een fanmeeting. 

Ze wilde er alleen nog over kwijt dat de toevoeging 'iets met veel thrill' wordt. Het afgelopen decennium opende het Nederlandse pretpark geen enkele nieuwe ride, maar die tijd is volgens de directrice definitief voorbij. Naast de genoemde nieuwe attracties staan er voor de komende jaren verschillende opknapbeurten op de planning.

"We hebben onze eigenaar, de Franse parkengroep Compagnie des Alpes, ervan weten te overtuigen dat Walibi Holland een tienerpark is en geen familiepark", aldus Van Till. 


Meer nieuws:

Nieuw bezoekersrecord Plopsa
Nieuw bezoekersrecord Plopsa
Dag van nationale rouw voor K3
Dag van nationale rouw voor K3
Bouw Prinsessia Kasteel begonnen
Bouw Prinsessia Kasteel begonnen

Reactie schrijven

Commentaren: 0