Phantasialand bouwt snelste Launch Coaster 

Vorig jaar gingen de mysterieuze werken voor deze nieuwe achtbaan van start. Tot voor kort was er nog niets over deze nieuwe attractie bekend. Toen de eerste baandelen van een achtbaan verrezen , pas dan werd het duidelijke dat Phantasialand een achtbaan ging bouwen, genaamd...


Vorig jaar gingen de mysterieuze werken voor deze nieuwe achtbaan van start. Tot voor kort was er nog niets over deze nieuwe attractie bekend. Toen de eerste baandelen van een achtbaan verrezen , pas dan werd het duidelijke dat Phantasialand een achtbaan ging bouwen, genaamd 'Taron'. Dat is vandaag ook officieel bekend gemaakt via de facebookpagina van Phantasialand. Het Duitse pretpark bouwt de snelste Multi-Launch-Coaster van Europa, dat betekend meer dan 100km/h! De volledige baan komt in het themagebied Klugheim te liggen, hier wordt erg veel aandacht gegeven aan thematisering. Omdat deze achtbaan zoveel decoratie vraagt, worden de baandelen stuk voor stuk allemaal ingepakt met witte plasticfolie om ze te beschermen. Vermoedelijk opent de nieuwe achtbaan in de loop van 2016.


Meer nieuws:

Nieuw Waterpark voor Europa Park
Nieuw Waterpark voor Europa Park
Bouw PowerSplash begonnen
Bouw PowerSplash begonnen
Nieuwe Attractie Walibi 2017
Nieuwe Attractie Walibi 2017

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nathan - N8N Rides (donderdag, 23 april 2015 17:51)

    Dat is iets om naar uit te kijken :)